Megérkezett a Mikulás

A mai napon minden gyermek örömére megérkezett a Mikulás népes krampuszsereggel a nyomában, s megajándékozta a gyerekeket, akik verssel, mondókával és énekekkel köszöntötték Őt.

A hószakállú „nagyöreg” meg is lepte mind a lurkókat egy-egy finomságot rejtő csomaggal, amelyet örömmel majszoltak el a gyerekek.

Ezúton is köszönjük, hogy ősz, öreg Mikulásunk (Szabó József képviselő úr) megtisztelt jelenlétével, elfogadta felkérésünket. S kiemelten köszönjük Ráckeresztúr Község Önkormányzatának, hogy egy-egy minőségi édességeket rejtő csomaggal megajándékozhatta a Mikulás diákjainkat.

 

További Híreink

Petőfi-busz Ráckeresztúron

Petőfi-busz Ráckeresztúron

Különleges alkalom, hogy iskolánkban megtekinthették diákjaink a Petőfi Sándor emlékének berendezett emlékbuszt, amely immáron második éve járja a Kárpát-medencét.
A program a Községi Könyvtár, Ráckeresztúr Önkormányzata és Gajdó Ágnes szervezésével a Kulturális és Innovációs Minisztérium és a Nemzeti Művelődési Intézet támogatásával valósult meg. Köszönjük.

bővebben
Nemzetközi Pedagógiai Szakmai Konferencia – Mesterprogramok tudásmegosztása

Nemzetközi Pedagógiai Szakmai Konferencia – Mesterprogramok tudásmegosztása

Az iskolánkban 2024. február 21-én hagyományteremtő szándékkal indítottuk útjára a Nemzetközi Pedagógiai Szakmai Konferenciát. A Az esemény záró felvonásaként tudás- és tapasztalat megosztás történt: iskolánk mesterpedagógusai saját programjukat mutatták a be nagyszámú hallgatóságnak. Részleteket tovább kattintva olvashat.

bővebben