Öko-kockó foglalkozás

Ebben a tanévben a 4. alkalommal vettünk részt a Martonvásári Pápay Ágoston Általános Iskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola és Kollégium által szervezett ÖKO-kuckó foglalkozáson. A foglalkozás már a húsvéti ünnepkör jegyében zajlott. Papírzacskóból nyuszit, tojástartóból pedig csibét, kakaskát készítettek a gyerekek. Az interaktív feladatban tojásgyűjtés volt a cél. Köszönjük szépen a meghívást, nagyon jól éreztük magunkat minden alkalommal.

További Híreink

Petőfi-busz Ráckeresztúron

Petőfi-busz Ráckeresztúron

Különleges alkalom, hogy iskolánkban megtekinthették diákjaink a Petőfi Sándor emlékének berendezett emlékbuszt, amely immáron második éve járja a Kárpát-medencét.
A program a Községi Könyvtár, Ráckeresztúr Önkormányzata és Gajdó Ágnes szervezésével a Kulturális és Innovációs Minisztérium és a Nemzeti Művelődési Intézet támogatásával valósult meg. Köszönjük.

bővebben
Nemzetközi Pedagógiai Szakmai Konferencia – Mesterprogramok tudásmegosztása

Nemzetközi Pedagógiai Szakmai Konferencia – Mesterprogramok tudásmegosztása

Az iskolánkban 2024. február 21-én hagyományteremtő szándékkal indítottuk útjára a Nemzetközi Pedagógiai Szakmai Konferenciát. A Az esemény záró felvonásaként tudás- és tapasztalat megosztás történt: iskolánk mesterpedagógusai saját programjukat mutatták a be nagyszámú hallgatóságnak. Részleteket tovább kattintva olvashat.

bővebben