Ádventi hangverseny

védőoltások

Adventi hangversenyünkön köszönet illeti a felkészült tanulókat, akik énekkarban részt vettek. Külön köszönet Novozánszki Bíborkának, Sörös Mirának és Zsigmond Rékának az éneklésért, Maros Viviennek a zongorajátékáért, Molnár Georginának a csellójátékáért, Tapoti Ritának a duett éneklésért, Rideg Annának a fuvolázásáért és Zsédely Tamásnak a trombitajátékáért. Péter Andrásnak és a Ráckeresztúri Citerásoknak az adventi, karácsonyi énekekért, hangulatért. 

Külön köszönet a háttérmunkáért segítőinknek, különösen Dienesné Zsebi Reginának a meleg fogadtatásért, az egyházközség vezetőinek Herkli Antalnak és Daradics Zoltánnak a gyermekeknek szánt ajándékokért és finom süteményekért. S nem utolsó sorban házigazdánknak Kovács Zoltán kanonok úrnak és dr. Hankovszky Béla atyának a szíveslátásért.

 

Köszönjük. 

További Híreink

Petőfi-busz Ráckeresztúron

Petőfi-busz Ráckeresztúron

Különleges alkalom, hogy iskolánkban megtekinthették diákjaink a Petőfi Sándor emlékének berendezett emlékbuszt, amely immáron második éve járja a Kárpát-medencét.
A program a Községi Könyvtár, Ráckeresztúr Önkormányzata és Gajdó Ágnes szervezésével a Kulturális és Innovációs Minisztérium és a Nemzeti Művelődési Intézet támogatásával valósult meg. Köszönjük.

bővebben
Nemzetközi Pedagógiai Szakmai Konferencia – Mesterprogramok tudásmegosztása

Nemzetközi Pedagógiai Szakmai Konferencia – Mesterprogramok tudásmegosztása

Az iskolánkban 2024. február 21-én hagyományteremtő szándékkal indítottuk útjára a Nemzetközi Pedagógiai Szakmai Konferenciát. A Az esemény záró felvonásaként tudás- és tapasztalat megosztás történt: iskolánk mesterpedagógusai saját programjukat mutatták a be nagyszámú hallgatóságnak. Részleteket tovább kattintva olvashat.

bővebben