Ballagás az óvodában – Itthon otthon vagyunk

Elballagtak a Mosoly Óvodában a nagycsoportos gyermekek, megköszönve az óvó- és dadus néniknek az elmúlt évek munkáját. 

Hamarosan első osztályba lépnek és felfedezhetik gyermekeink a betűk és a számok birodalmát az iskolában.

Önkormányzati, óvodai és iskolai munkánk elismerése, hogy a gyermekeink döntő része itt Ráckeresztúron marad óvodában és iskolában is. Köszönjük a kedves Szülőknek a bizalmat és egyben közös munkánk elismerését, hogy ránk bízzák gyermekeik oktatását. Így ebben a tanévben 2 elsős osztály indulhat iskolánkban.

Ahogy a ballagáson is említettem Önöknek: Itthon (Ráckeresztúron) otthon vagyunk. Nemcsak szülőként, hanem gyermekként is.

 

 

További Híreink

Petőfi-busz Ráckeresztúron

Petőfi-busz Ráckeresztúron

Különleges alkalom, hogy iskolánkban megtekinthették diákjaink a Petőfi Sándor emlékének berendezett emlékbuszt, amely immáron második éve járja a Kárpát-medencét.
A program a Községi Könyvtár, Ráckeresztúr Önkormányzata és Gajdó Ágnes szervezésével a Kulturális és Innovációs Minisztérium és a Nemzeti Művelődési Intézet támogatásával valósult meg. Köszönjük.

bővebben
Nemzetközi Pedagógiai Szakmai Konferencia – Mesterprogramok tudásmegosztása

Nemzetközi Pedagógiai Szakmai Konferencia – Mesterprogramok tudásmegosztása

Az iskolánkban 2024. február 21-én hagyományteremtő szándékkal indítottuk útjára a Nemzetközi Pedagógiai Szakmai Konferenciát. A Az esemény záró felvonásaként tudás- és tapasztalat megosztás történt: iskolánk mesterpedagógusai saját programjukat mutatták a be nagyszámú hallgatóságnak. Részleteket tovább kattintva olvashat.

bővebben