DDC Táncegyesület – táncoktatás

DYNAMIC DANCE CREW TÁNCEGYESÜLET

 

2023.októberében a martonvásári csoportjainkat kiegészítve Ráckeresztúron a Petőfi Sándor Általános Iskolában is elkezdődött a táncoktatás. Célunk, hogy minél több gyermeknek legyen lehetősége a mozgásra itt helyben is. A táncolni vágyók hétfőnként két korosztályban GYEREK és MINI csoportban ismerkedhetnek meg a hip-hop/modern tánc világával.

A jelenleg 20 főből álló kis csapat nagyon lelkes minden órán.

Mindkét csoporthoz lehet még csatlakozni, mindenkit szeretettel várunk.

 

Időpontok:

GYEREK CSOPORT: 16:00-17:00 ( 8 éves kortól)

MINI CSOPORT: 17:00-18:00 (5-7 év)

 

Érdeklődés:

ddcmartonvasar@gmail.com

+36 20 326 5504 (Mózsik Viktória)

 

 

 

További Híreink

Petőfi-busz Ráckeresztúron

Petőfi-busz Ráckeresztúron

Különleges alkalom, hogy iskolánkban megtekinthették diákjaink a Petőfi Sándor emlékének berendezett emlékbuszt, amely immáron második éve járja a Kárpát-medencét.
A program a Községi Könyvtár, Ráckeresztúr Önkormányzata és Gajdó Ágnes szervezésével a Kulturális és Innovációs Minisztérium és a Nemzeti Művelődési Intézet támogatásával valósult meg. Köszönjük.

bővebben
Nemzetközi Pedagógiai Szakmai Konferencia – Mesterprogramok tudásmegosztása

Nemzetközi Pedagógiai Szakmai Konferencia – Mesterprogramok tudásmegosztása

Az iskolánkban 2024. február 21-én hagyományteremtő szándékkal indítottuk útjára a Nemzetközi Pedagógiai Szakmai Konferenciát. A Az esemény záró felvonásaként tudás- és tapasztalat megosztás történt: iskolánk mesterpedagógusai saját programjukat mutatták a be nagyszámú hallgatóságnak. Részleteket tovább kattintva olvashat.

bővebben