MaTalent Tehetségazonosító mérés

védőoltások

 

 

Tisztelt Szülők!

 

Az Oktatási Hivatal által szervezett országos online mérés célja a matematikai tehetségazonosítás. Itt a kipróbált és
bemért matematikai tehetségazonosító feladatokból összeállított online feladatsorokkal találkoznak az 5. évfolyamosok. Ez a nevelők tehetséggondozó munkáját alapozhatja meg.
A mérésben részt vevő tanulók a saját eredményüket a TehetségKapu rendszerbe történő regisztráció és belépés után tekinthetik meg. Az adatkezelés jogalapja, hogy az a tanuló, aki a 16. életévét még nem töltötte be csak a törvényes képviselő hozzájárulásával regisztrálhat. Ehhez a szükséges formanyomtatványt az osztályfőnöktől megkapják.

 

 

További Híreink

Petőfi-busz Ráckeresztúron

Petőfi-busz Ráckeresztúron

Különleges alkalom, hogy iskolánkban megtekinthették diákjaink a Petőfi Sándor emlékének berendezett emlékbuszt, amely immáron második éve járja a Kárpát-medencét.
A program a Községi Könyvtár, Ráckeresztúr Önkormányzata és Gajdó Ágnes szervezésével a Kulturális és Innovációs Minisztérium és a Nemzeti Művelődési Intézet támogatásával valósult meg. Köszönjük.

bővebben
Nemzetközi Pedagógiai Szakmai Konferencia – Mesterprogramok tudásmegosztása

Nemzetközi Pedagógiai Szakmai Konferencia – Mesterprogramok tudásmegosztása

Az iskolánkban 2024. február 21-én hagyományteremtő szándékkal indítottuk útjára a Nemzetközi Pedagógiai Szakmai Konferenciát. A Az esemény záró felvonásaként tudás- és tapasztalat megosztás történt: iskolánk mesterpedagógusai saját programjukat mutatták a be nagyszámú hallgatóságnak. Részleteket tovább kattintva olvashat.

bővebben