Notebook igénylés szülői feladatai

Kedves Szülők!

 

Tájékoztatom, hogy az RRF-1.2.1-2021-2021-00001 azonosítószámú „Digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeinek biztosítása a tanulók és a pedagógusok számára” című projekt keretében egy osztálynyi notebook kiosztása valósulhat meg ebben az évben. 2023. október 3. és 15. között elérhető a 7. évfolyamos diákok szülei/törvényes képviselői számára a regisztrációs lehetőség az RRF-1.2.1 projekt keretében kiosztásra kerülő, oktatási célú, személyes használatú notebookok igénylésére. Ezzel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatom:

 

  1. Ebben a kiosztási körben csak a 7. évfolyamon tanuló diákok igényelhetnek szüleiken/törvényes képviselőiken keresztül IKT-eszközt.
  1. A szülők 2023. október 3-15. között tudnak regisztrálni a KRÉTA Rendszeren keresztül. A regisztráció menetéről a rackesuli.hu oldalon olvashatnak a szülők.
  2. A Dunaújvárosi Tankerületi Központ fenntartásában működő intézmények tanulói HP Pro X360 Fortis 11 G11 típusú laptopot fognak kapni, mely egységes műszaki tartalommal rendelkezik, amely 11,6”-os érintőkijelző, 128 GB SSD és 4 GB DDR4 memória.
  3. 2023. szeptember 27. napjával módosult a Tanulóknak szóló ÁSZF, melyet a Klebelsberg Központ honlapján is elérhetnek, illetve megjelenik majd a szülők számára a regisztráció során is. Az idei tanévben már ezt, az 1. számú módosítással egységes szövegű ÁSZF-et kell elfogadni a regisztráció során, de a módosításról az eddigi használókat is tájékoztatni fogják a KRÉTA Rendszeren keresztül.

 

Kérjük a kedves Szülőket, hogy a szülői e-krétán keresztül nyújtsák be az igényüket. Segítségükre a honlapon található rövidfilm is segíthet.

 

Maradunk tisztelettel: Fux István ig.

 Az alábbi tájékoztató oldalakat ajánljuk figyelmükbe:

KRÉTA-Tárgyi Eszköz Ellátási és Karbantartási Modul (TESZEK) Szülői felület ITT.

 KRÉTA Szoftvermodulok – Törvényes képviselő beállítása ITT.

KRÉTA TESZEK – Szülői regisztráció a mobil alkalmazásban ITT.

Az 5. és 6. évfolyam számára regisztrációs lehetőség 2023. november 30-ig tart. 

Kérjük, éljenek a lehetőséggel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További Híreink