Tanévnyitó és iskolaátadó ünnepség

Ünnepélyes keretek között átadta a gyereknek iskolánkat a Dunaújvárosi Tankerületi Központ és megnyitottuk a 2023-2024-es tanévet.

 A rólunk megjelent cikkek:

1. Ráckeresztúr Község Önkormányzat hivatalos oldala – ITT

 2. Községi Könyvtár, Ráckeresztúr – ITT

3. FEOL – ITT

 Ezúton is hálásan köszönjük minden segítő kéz munkáját, akik az elmúlt hónapokban mellettünk álltak és megfogták a munka végét.  Köszönet mindazért a munkáért, amellyel szebbé tették iskolánkat, rendbe rakták a rendetlenséget.

4. Horváth Hella „Alkoss szabadon!” című kiállítása megtekinthető 2023. szptember 30-ig. További képek ITT.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További Híreink

Petőfi-busz Ráckeresztúron

Petőfi-busz Ráckeresztúron

Különleges alkalom, hogy iskolánkban megtekinthették diákjaink a Petőfi Sándor emlékének berendezett emlékbuszt, amely immáron második éve járja a Kárpát-medencét.
A program a Községi Könyvtár, Ráckeresztúr Önkormányzata és Gajdó Ágnes szervezésével a Kulturális és Innovációs Minisztérium és a Nemzeti Művelődési Intézet támogatásával valósult meg. Köszönjük.

bővebben
Nemzetközi Pedagógiai Szakmai Konferencia – Mesterprogramok tudásmegosztása

Nemzetközi Pedagógiai Szakmai Konferencia – Mesterprogramok tudásmegosztása

Az iskolánkban 2024. február 21-én hagyományteremtő szándékkal indítottuk útjára a Nemzetközi Pedagógiai Szakmai Konferenciát. A Az esemény záró felvonásaként tudás- és tapasztalat megosztás történt: iskolánk mesterpedagógusai saját programjukat mutatták a be nagyszámú hallgatóságnak. Részleteket tovább kattintva olvashat.

bővebben