Köszönetnyilvánítás

.

 

Sikerült az Önök segítségével átköltözködnünk a Hősök terén található épületünkbe. Ezúton is köszönjük Ráckeresztúr Község Önkormányzatának segítségét, a Kallódó Ifjúságot Mentő Misszió lelkes ifjainak erős karjait, a helybeli cégeknek, üzleteknek, tulajdonosoknak és mindazoknak a szállítóknak, fuvarosoknak, kétkezi munkásoknak, dolgozóinknak, kollégáinknak, szülőknek, nagyszülőknek és egykori diákjainknak támogatását, akik jelen voltak és aktívan támogatták, segítették az átköltözést a régi épületünkből. Az Önök segítségével együtt mindent elérhetünk. Köszönjük áldozatos munkájukat.

            Mindannyiuknak pihentető nyarat, örömteli feltöltődést kívánok.

További Híreink

Petőfi-busz Ráckeresztúron

Petőfi-busz Ráckeresztúron

Különleges alkalom, hogy iskolánkban megtekinthették diákjaink a Petőfi Sándor emlékének berendezett emlékbuszt, amely immáron második éve járja a Kárpát-medencét.
A program a Községi Könyvtár, Ráckeresztúr Önkormányzata és Gajdó Ágnes szervezésével a Kulturális és Innovációs Minisztérium és a Nemzeti Művelődési Intézet támogatásával valósult meg. Köszönjük.

bővebben
Nemzetközi Pedagógiai Szakmai Konferencia – Mesterprogramok tudásmegosztása

Nemzetközi Pedagógiai Szakmai Konferencia – Mesterprogramok tudásmegosztása

Az iskolánkban 2024. február 21-én hagyományteremtő szándékkal indítottuk útjára a Nemzetközi Pedagógiai Szakmai Konferenciát. A Az esemény záró felvonásaként tudás- és tapasztalat megosztás történt: iskolánk mesterpedagógusai saját programjukat mutatták a be nagyszámú hallgatóságnak. Részleteket tovább kattintva olvashat.

bővebben