Ökoháló együttműködés a Magyar Természetvédők Szövetségével

A Magyar Természetvédők Szövetségével együttműködési megállapodást kötöttünk, hogy intézményünk csatlakozik az országos szervezésű Ökoháló programhoz, abban aktívan részt vállal.

Az együttműködés célja a fenntarthatóság széles körű, minden korosztályt elérő megismertetése, szemléletformálása különböző intézmények és szervezetek szakmai együttműködése által.

A Magyar Természetvédők Szövetsége vállalja, hogy az Ökoháló tagjai ingyen használhatják az MTVSZ által kidolgozott fenntarthatóságra nevelési anyagokat (oktatócsomagokat, kiállításokat, vetélkedőket, szakmai anyagokat, kvízeket, társasjátékokat), részt vehetnek képzéseinken, szakmai és klub találkozóinkon, különféle eseményekről tájékoztatást, aktív tagjaink pedig jutalmat kapnak

További Híreink

Petőfi-busz Ráckeresztúron

Petőfi-busz Ráckeresztúron

Különleges alkalom, hogy iskolánkban megtekinthették diákjaink a Petőfi Sándor emlékének berendezett emlékbuszt, amely immáron második éve járja a Kárpát-medencét.
A program a Községi Könyvtár, Ráckeresztúr Önkormányzata és Gajdó Ágnes szervezésével a Kulturális és Innovációs Minisztérium és a Nemzeti Művelődési Intézet támogatásával valósult meg. Köszönjük.

bővebben
Nemzetközi Pedagógiai Szakmai Konferencia – Mesterprogramok tudásmegosztása

Nemzetközi Pedagógiai Szakmai Konferencia – Mesterprogramok tudásmegosztása

Az iskolánkban 2024. február 21-én hagyományteremtő szándékkal indítottuk útjára a Nemzetközi Pedagógiai Szakmai Konferenciát. A Az esemény záró felvonásaként tudás- és tapasztalat megosztás történt: iskolánk mesterpedagógusai saját programjukat mutatták a be nagyszámú hallgatóságnak. Részleteket tovább kattintva olvashat.

bővebben