Pályaorientációs nap iskolánkban

A közszolgálattal, az önkormányzati hivatal egy szegmensével, az adóüggyel a Ráckeresztúri Önkormányzaton dolgozó Heráné Hegyi Györgyi és a Magyar Államkincstár egyik dolgozójával, Ollé Mária személyén keresztül találkozhattak tanulóink. Ezúton köszönjük, hogy a Magyar Államkincstár irodavezetője Vargáné Kovács Gabriella engedélyezte, hogy munkatársa iskolánkban előadhasson.

                                         Magyar Államkincstár - Online Üzleti Informatika Zrt.

 

 

Az Ercsi Mentőszolgálat két munkatársa mutatta be a gyakorlatban az elsősegélynyújtási ismeretek keretében az életmentők munkáját. Köszönet érte Józan Zoltánnak, a mentőállomás vezetőjének és Érsek Sándornak valamint Budai Bencének az igényes szakmai bemutatást.

 

 

 

 

A gyógyszerészet rejtelmeivel Őr Beáta ismertette meg diákjainkat.

Az növények csíraállapotának megfigyelésével Jankovics Tünde tartott foglakozást gyermekeinknek a 4. és 5. évfolyokban.

Az agráriummal és a vadászat és vadgazdálkodás izgalmas témáját Bognár Zoltán agrármérnök mutatta be a gyerekeknek.

A 4. b osztályban a gyerekek mutatták be egymásnak szüleik foglalkozását munkaeszközökkel és bemutató tájékoztatóval összekötve.

A 3. évfolyamon a gyerekek kisfilmek, rajzok, színezők révén ismerkedhettek meg a különböző szakmákkal.

További Híreink

Petőfi-busz Ráckeresztúron

Petőfi-busz Ráckeresztúron

Különleges alkalom, hogy iskolánkban megtekinthették diákjaink a Petőfi Sándor emlékének berendezett emlékbuszt, amely immáron második éve járja a Kárpát-medencét.
A program a Községi Könyvtár, Ráckeresztúr Önkormányzata és Gajdó Ágnes szervezésével a Kulturális és Innovációs Minisztérium és a Nemzeti Művelődési Intézet támogatásával valósult meg. Köszönjük.

bővebben
Nemzetközi Pedagógiai Szakmai Konferencia – Mesterprogramok tudásmegosztása

Nemzetközi Pedagógiai Szakmai Konferencia – Mesterprogramok tudásmegosztása

Az iskolánkban 2024. február 21-én hagyományteremtő szándékkal indítottuk útjára a Nemzetközi Pedagógiai Szakmai Konferenciát. A Az esemény záró felvonásaként tudás- és tapasztalat megosztás történt: iskolánk mesterpedagógusai saját programjukat mutatták a be nagyszámú hallgatóságnak. Részleteket tovább kattintva olvashat.

bővebben